Verzend- en leveringsbeleid


Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en in Nederland. Leveringen gebeuren door een door Vergeet-je-nietje geselecteerde leverancier (in België via Bpost aan 6,50 euro - in Nederland via Mondial Relay aan 7,50 euro). De Klant kan er ook voor kiezen de artikelen zelf af te halen. In dit geval betaalt de Klant geen verzendingskosten. Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald in Wilsele (Aarschotsesteenweg 238 – 3012 Wilsele).

Vergeet-je-nietje zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestellingen. Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de betaling van het totaalbedrag van de bestelling. Vergeet-je-nietje streeft ernaar de bestellingen binnen de 2 à 3 werkdagen te verzenden naar de Klant. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich mee brengt zijn altijd voor de Klant. Vergeet-je-nietje kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan of beschadigd raken van verzonden artikelen. Vergeet-je-nietje blijft verantwoordelijk voor de producten tot ze afgeleverd zijn bij de leverancier of tot ze overhandigd werden aan de Klant in geval van afhaling bij Vergeet-je-nietje in Wilsele. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Vergeet-je-nietje.

Vóór het verzenden worden alle artikelen gecontroleerd en goed verpakt.  De Klant verbindt zich ertoe de bestelling onmiddellijk na ontvangst te controleren en Vergeet-je-nietje onmiddellijk via e-mail op de hoogte te brengen van enige schade. Een foto van het beschadigde artikel, inpakmateriaal en doos met adreslabel moeten hieraan toegevoegd worden. Deze foto’s zijn essentieel voor de opmaak van het schadedossier naar de transporteur toe.  Gooi dus nooit de postverpakking weg voor u heeft vastgesteld dat uw bestelling in goede staat is.