🚚 Verzending na 1-2 werkdagen

🏠 Gratis afhalen (Leuven)

🛒 Gratis verzending vanaf 75€

TROOST- EN KOESTERCADEAUS


Ken je iemand die een moeilijke tijd doormaakt? Wil je jouw steun betuigen en laten weten dat je aan hem/haar denkt? Schieten woorden tekort en weet je niet goed hoe je een geliefde kan troosten? Geef dan een kleine attentie en laat de ander weten dat je meeleeft. Erkenning krijgen voor wat je voelt, doet immers zo veel deugd en ondersteunt het verwerkingsproces.

Ben je eerder op zoek naar een mooie, tastbare en blijvende herinnering aan een (overleden) geliefde? Met een koestercadeautje symboliseer je de herinnering aan iemand die dierbaar is. Een houvast om dicht bij je te houden, te verbinden met je geliefde en je pijn en verdriet te verzachten.

Hieronder vind je het aanbod aan troost- en koestercadeaus. Elk cadeautje wordt zorgvuldig en met veel liefde uitgekozen. Elke attentie doet mijn hartje sneller slaan en is een product waar ik zelf volledig achter sta. Geen massaproducten maar kwalitatieve, duurzame artikelen. Ik werk hiervoor samen met artistieke, warme mensen die dezelfde visie delen als Vergeet-je-nietje.

Het aanbod aan troost- en koestercadeautjes breidt geleidelijk aan uit. Kom dus regelmatig een kijkje nemen op de website of volg mij op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.