TROOSTLICHTJES

 

Een kaarsje branden is en blijft een mooi ritueel. Om iemand te herdenken, als teken van liefde, om iemand geluk toe te wensen... Kaarsen geven licht en warmte. Ze staan symbool voor liefde, steun, troost, verbinding en hoop. Een kaars is een hartverwarmend cadeau om te geven en te krijgen.

Deze troostlichtjes hebben een verborgen boodschap en jij bepaalt deze boodschap volledig zelf! Dit kan een foto zijn maar ook een tekening, een naam, een quote...

Rouwtip: deel deze troostlichtjes uit na een afscheids- of herdenkingsviering. Je hebt afscheid moeten nemen van je geliefde en kan hem/haar niet meer zien. Toch is en blijft hij/zij aanwezig in je leven en kan je hem/haar terugvinden in de kleinste dingen. Deze troostlichtjes symboliseren dit. Laat het kaarslicht de foto van jouw overleden geliefde oplichten bij familie, vrienden en kennissen. Het is niet alleen een eerbetoon aan jouw geliefde maar het verzacht ook de pijn en het verdriet.

Deze troostlichtjes worden ook B2B verkocht. Gelieve mij te contacteren voor meer info en voor de prijzen (info@vergeet-je-nietje.be).